Klor eller badeolie

 
I en Jacuzzi® skal du ikke bade med en klortablet!

Næh... i den originale Jacuzzi® bader du i rent vand - og hvis du vil øge herligheden eller virkningen, kan du tilsætte vandet de lækreste badeprodukter.

Det er kun i en original Jacuzzi®, at du kan pleje din krop med mudderbade, oliebade, cremebade, mælkebade m.m.

De fleste spabade kan vel holde til, at man tilsætter lidt duftolie (æteriske olier) men kun en original Jacuzzi® er konstrueret til også at klare tyktflydende olier.

Dit Jacuzzi® bad giver kroppen en god plejende massage - og hvis du tilsætter vandet et par skefulde olivenolie, plejer du samtidigt din hud.

Der findes en lang række plejende, naturlige olier og planteekstrakter, som for de fleste er en ny og spændende verden af velvære.

Man kan gå på opdagelse på internettet og finde ud af, om man først skal prøve jasmin, kastanje, lavendel vildrose, citrus, Aloe Vera, rosmarin, timian, enebær sandeltræ, laurbær, grøn te, orangeblomst eller noget helt andet...

Æteriske olier
Huden har umådeligt godt af, at blive peelet og vil du forkæle dig selv, så udvid badet med aromaterapi med æteriske olier. De koncentrerede duftstoffer fra planterne påvirker dit humør og helbred når de indhaleres eller optages gennem huden.

Den bedste måde at udnytte de gavnlige stoffer i olierne på, er ved at lade kroppen massere under varmt vand - Det mest effektive er din nye Jacuzzi®.

Den intense spuling af kroppen vil stimulere blodomløbet og lymfesystemets udskillelse af affaldsstoffer - samt fjerne gamle døde hudceller. Det er særdeles sundt for din hud at slippe af med disse urenheder. En god fugtighedscreme er nødvendigt efter det første bad også for mænd...! I de følgende Jacuzzi® bade skal du blot slappe af og nyde, at varmen og massagen får blodkarrene til at udvide sig og blodtrykket til at falde.

Nyd det, nyd at millioner af bitte små bobler masserer din krop blidt men særdeles effektivt. Nyd, at den lækre badeolie bliver masseret ind i din hud. Blodcirkulationen stimuleres og fører mere blod ud til huden gennem de kapilære blodårer.

Det handler ikke om at blive ren, men om at tilføre huden, sjælen og legemet ny energi..!
 
 
Jacuzzi Danmark, Marielundvej 18, 2730 Herlev - Telefon: 39 61 31 31 - E-mail: info@jacuzzi.dk