Ikke kun for sjov ...

 
Nogle vælger et boblebad for at kunne hygge sig med et glas champagne i det varme, boblende vand. At massage-effekten er stærkt begrænset, ser de stort på.Men hvis man er et lidt stresset nutidsmenneske, som kunne ønske sig en privatterapeut og massør i ét, så er det en god ide at satse på et produkt med en kraftig massage-effekt.
 
Vital bad
Jacuzzibadet er en oplagt måde, at lade op på før store udfordringer eller når energibarometret står på nul. Man får tankerne i ro efter en stressende dag og får spændte muskler løsnet. Man får forbedret kredsløbet og det generelle velbefindende plus at det beviseligt forbedrer immunforsvaretPå 5-10 minutter 'vaskes' trætheden ud af kroppen. Blodcirkulationen stimuleres og fører mere blod ud i hudens kapilærer, varmen blødgør musklerne og får dem - på bare 5 minutter - til at løsne sig. Man stresser af og lader op ... Nyd det, nyd at millioner af bitte små bobler masserer din krop, blidt men særdeles effektivt! En sand lise for krop og sjæl.

Ryggen
Stive, infiltrerede muskler - specielt i ryg, skuldre og nakke - løsnes bedst fra en krampetilstand, når vi indtager liggestilling.

Liggende på ryggen og støttet af vandets opdrift kan man slappe helt af i muskulaturen. Musklerne bliver blødgjort af det varme vand og er særdeles modtagelig for massage. Udnyt dette, og invester i et spa, der giver en effektiv massage.

Hvor ofte går du til massage?

Vi ved, at massage ...
  • kan lindre svære problemer ganske betydeligt.
  • kan mindske søvnproblemer
  • øger blodgennemstrømningen og hjælper affaldsstofferne på rette vej gennem systemet
  • kan mindske stress
  • i varmt vand er pragtfuldt
 
Jacuzzi Danmark, Marielundvej 18, 2730 Herlev - Telefon: 39 61 31 31 - E-mail: info@jacuzzi.dk