De 7 fordele  ved en original JacuzZi®

 
1) Støjniveau
De fleste indvendinger mod spabade er  klor  samt, at de støjer temmelig meget.  Mange mennesker er blevet grundigt afskrækket efter en ferie i et lejet sommerhus med et dejligt hjørnespa på badeværelset,  hvor støjniveauet mildt sagt overraskede dem.

Den eneste støj du kan høre i en original Jacuzzi®  kommer fra vandet der presses ud gennem dyserne samt vandets plasken.  Lyden fra den store motor, høres som en ganske svag summen, der helt overdøves af vandet.

2) Massage effekt
Boblernes størrelse afgør hvor effektiv massagen bliver. Jo mindre bobler, desto større fart kan de skyde nede i vandet. Jacuzzi’s patenterede micro bobler masserer omtrent dobbelt så effektivt som noget andet spa.  LÆS HER

3) Badeolie
En original Jacuzzi® tåler at man bruger olier, cremebade, salte og andre badeprodukter i vandet. At blive masseret i badeolie giver badet en herlighedsværdi, som Jacuzzi® er ene om

4) Designer-plast
En original Jacuzzi® er fremstillet i et materiale, som tåler stort set det samme, som den kendte Margretheskål.    Du må gerne fjerne kalk med ufortyndet eddikesyre ...! Det smukke og blanke materiale vil også om 30 år se 'næsten nyt ud'..

5) Bakteriefri
Ingen vand i rørsystemet eller i pumpehuset efter brug...
I en original Jacuzzi® står der ikke brakvand. Du skal ikke bruge Badepiller, Hygiejnepiller, og andre klor-tabletter, i dit badevand.  I en original Jacuzzi® bader du i rent og klart vand.

En original Jacuzzi® har indbygget et rensesystem, som desinficerer pumpen og hele rørsystemet med et allergitestet og nedbrydeligt middel.

6) Indmuring
En original Jacuzzi® kan indbygges helt uden problemer.
Her kræves ingen servicelem og den støjfrie motor skal ikke flyttes.  Den unikke konstruktion gør, at man blot hæver hele Jacuzzi'en ved en evt. service.
 

7) Alt inklusive
Hos Jacuzzi® har vi ikke en lav startpris med div. tilvalg.. en original Jacuzzi® er altid fuldt monteret.
O.K. du kan vælge mellem højre-/ venstrevendt - med el. uden frontpanel, farve, armatur og den slags.

At vælge det forkerte spabad til badeværelset kan være en fatal fejltagelse, man kan ende med at blive én af dem som siger  Vi har et spabad, men vi bruger det aldrig.Jacuzzi Danmark, Marielundvej 18, 2730 Herlev - Telefon: 39 61 31 31 - E-mail: info@jacuzzi.dk